Αναστασίου: Μπορούμε και χωρίς τον Μπεργκ

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 23:18
UPD:23:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Συγκέντρωση και ωριμότητα ενόψει της ρεβάνς στη Δανία με τη Μίντιλαντ, την Πέμπτη, ζήτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου κατά την αποψινή αναχώρηση των «πράσινων» για τη σκανδιναβική χώρα. 

«Πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται» υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για την απουσία του τραυματία Μάρκους Μπεργκ απάντησε πως «ο Μάρκους είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, θα μας λείψει αλλά έτσι είναι η ζωή. Το εύκολο είναι να καθόμαστε να κλαίμε, αλλά τα παιδιά ξέρουν τη σημασία της απουσίας του και κάποιοι άλλοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες».

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Αναστασίου «και πέρυσι, σε όσα παιχνίδια απουσίασε ο Μάρκους, μπορέσαμε και τα καταφέραμε καλά, οπότε δεν ανησυχώ. Η ομάδα ωριμάζει και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο παιχνίδι με τη Σταντάρ ήμασταν άτυχοι αλλά γενικά η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη και στη συνέχεια». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις