Europa League: Βήμα πρόκρισης από Αστέρα Τρίπολης, 2-0 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 23:06
UPD:23:18
EUROKINISSI/ACTION IMAGES
A- A A+

Η φετινή εποποιία του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται, καθώς μετά τον αποκλεισμό της Μάιντς έβαλε πλώρη για να αφήσει εκτός διοργάνωσης και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία νίκησε απόψε με 2-0 στην Τρίπολη χάρις στα γκολ των Μάσα (29΄), Ζησόπουλου (47΄) και σε μία εβδομάδα θα υπερασπιστεί στη Λάρνακα ένα σοβαρό πλεονέκτημα, διεκδικώντας για πρώτη φορά την παρουσία του στους ομίλους.

Το κλειστό και συντηρητικό παιχνίδι των δύο ομάδων δεν δημιουργούσε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους θεατές του «Γ. Κολοκοτρώνης», έως ότου ένα καλό σουτ του Ρόλε στο 17ο λεπτό ανάγκασε τον Χουάν Πάμπλο σε σωτήρια επέμβαση. Στην επόμενη ευκαιρία τους οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ, με δυνατό σουτ του Μάσα που αποδεικνύεται «εκτελεστής» για τους αντίπαλους του Αστέρα στη διοργάνωση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέο γκολ για τους Πελοποννήσιους, καθώς σε φάση διαρκείας ο Μάσα γύρισε την μπάλα και ο Ζησόπουλος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Η Μακάμπι προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε την εστία του Θεοδωρόπουλου, αρχικά στο 53΄ με σουτ του Ζάχαβι και στη συνέχεια στο 57΄ με τον Μπεν Μπασάτ, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αστέρα αλλά αστόχησε σε άδειο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν στο δεύτερο ημίχρονο ένα καλό σουτ του Ντε Μπλάσις που έφυγε δίπλα από το δοκάρι (79΄), ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαράλες στο 85ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός απέναντι από τον Χουάν Πάμπλο επιχείρησε ανεπιτυχώς να τον «κρεμάσει», ενώ οι ευκαιρίες στον αγώνα ολοκληρώθηκαν στο 86΄, όταν ο Ζάχαβι νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις