Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλοι 1-1, Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 23:37
UPD:25/08/2014 00:00
A- A A+

Πρεμιέρα με το… αριστερό έκανε στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον-τυπικά-γηπεδούχο Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν είχε καμία σχέση με αυτή που τέσσερα βράδια νωρίτερα είχε «φιλοδωρήσει» με 4 γκολ τη Μίντιλαντ.

Χωρίς καλό ρυθμό, με πολλά κενά στην άμυνα και επιθετικά να μην δημιουργεί φάσεις στην εστία του Στρατηλάτη, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο-τυπικά-γηπεδούχος Λεβαδειακός στάθηκε πολύ καλά στα πρώτα 45 λεπτά και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να απειλήσει. Μετά το 25λεπτο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν κάπως το ρυθμό τους και προσπάθησαν κυρίως από τα πλάγια να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Στρατηλάτη.

Πέραν από την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου, όμως, στο 26΄ δεν ανησύχησαν άλλη φορά τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί απείλησαν στο 2΄ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς να φεύγει άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά και πάλι ο ίδιος παίκτης με σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα προς την εστία του Κοτσόλη, αλλά απομάκρυνε ο Σίλντενφελντ.

ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε απίστευτη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 65΄ με τον Καρέλη να αστοχεί από μισό μέτρο, μετά την απόκρουση του Στρατηλάτη στο σουτ του Πράνιτς.

Νωρίτερα, είχε αντικατασταθεί ο Μπεργκ από τον Ατζαγκούν. Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι Βοιωτοί απείλησαν στο 71΄ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση να φεύγει άουτ. Δεν έγινε, όμως, το ίδιο και στο 77΄, όταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ηλίας Κώτσιος, με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη (1-0).
Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και στο 83΄ το «τριφύλλι» κέρδισε πέναλτι (ανατροπή του Ατζαγκούν από το Μαχαίρα), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πράνιτς (1-1).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις