«Τυφώνας» ο ΠΑΣ νίκησε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 21:12
UPD:21:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛ
A- A A+

Με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 από το γκολ του Μπαράλες στο 42΄ και νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» με γκολ των Τσάβες (59΄), Ίλιτς (67΄) και Τζημόπουλου (70΄), ξεκινώντας επιτυχώς τη φετινή περιπέτειά του στη Σούπερ Λίγκα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε ενάντια στη ροή της αναμέτρησης: στο 42ο λεπτό ο Ρόλε σέντραρε από αριστερά και ο Μπαράλες με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν πτοήθηκαν και στην επανάληψη πίεσαν, δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, για να δικαιωθούν στο 59΄ με το σουτ του Τσάβες μέσα από την περιοχή με το οποίο ο Αργεντινός ισοφάρισε. Στο 67΄ ο Κοροβέσης γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Ίλιτς την έστειλε στα δίχτυα, ενώ τρία λεπτά αργότερα έγινε το 3-1 με κεφαλιά του Τζημόπουλου, στη σέντρα του Ντάσιου.

Να σημειωθεί ότι η αρκαδική ομάδα, που αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της καθώς ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις έμεινε στην Τρίπολη μιας και βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Μάιντς, έμεινε με δέκα παίκτες στο 73ο λεπτό λόγω της αποβολής του Παπαχρήστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις