Νίκη για Ατρόμητο απέναντι σε Πλατανιά με Παπάζογλου

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 21:18
UPD:21:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Θανάσης Παπάζογλου πανηγυρίζει.

A- A A+

Νικηφόρα ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Ατρόμητο, καθώς αν και δύσκολα επιβλήθηκε στο Περιστέρι με 1-0 του Πλατανιά, χάρις στο γκολ του Θανάση Παπάζογλου από το 20ο λεπτό. 

Στο αρκετά επιθετικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων Κρητών η ομάδα των δυτικών προαστίων «απάντησε» με το τέρμα του υψηλόσωμου επιθετικού: στο 20΄ και στη σέντρα του Γιαννούλη ο δεινός στο ψηλό παιχνίδι Παπάζογλου με εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο.

Από το σημείο εκείνο ο Ατρόμητος πήρε τον πλήρη έλεγχο και έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι γρήγορα, όταν στο 59ο λεπτό ο Ναπολεόνι με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Καραμάνος στην εξέλιξη της φάσης απέτυχε να σκοράρει.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, με μεγαλύτερη όλων το χαμένο πέναλτι του Τάτου που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 90΄. Την «εσχάτη των ποινών» είχε κερδίσει ο Γεωργίου σε ανατροπή από τον Ζουμπουλάκη, ο οποίος στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις