Παναθηναϊκός: Η συνέντευξη Τύπου των Αναστασίου, Τριανταφυλλόπουλου

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 18:53
UPD:23:06
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΝΕΤΑΣ

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τους Δανούς ξεκαθάρισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η πρόκριση της ομάδας.

A- A A+

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού έναντι της Μίντιλαντ παραδέχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά διευκρίνισε πως η ομάδα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο εάν θέλει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τους Δανούς ξεκαθάρισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η πρόκριση της ομάδας.

«Η Μίντιλαντ είναι αρκετά δυνατή και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είμαστε ανώτεροι, αλλά είδαμε ότι αυτό δεν φτάνει. Στα λόγια μπορεί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στην πράξη. Και με τη Σταντάρ ήμασταν ανώτεροι, αλλά δεν αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα αυτό. Κάναμε επιπόλαια λάθη στην άμυνα και μας κόστισαν. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δουλέψαμε καλά και έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε ότι πρέπει», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς. Έχω διαπιστώσει ότι η Μίντιολαντ εκτός έδρας είναι πιο επικίνδυνη», ενώ διευκρίνισε πως «...το θέμα είναι να φορμαριστούμε την κατάλληλη στιγμή. Γιατί έχουμε κάποιους σημαντικούς παίκτες σε επίπεδο ετοιμότητας αλλά δεν έχουν εξίσου καλή φόρμα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η Ευρώπη για την ομάδα και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Κατέληξε λέγοντας: «Τα παιδιά γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, τους έχω εμπιστοσύνη και θα κάνουν ότι πρέπει. Από εκεί και πέρα, έχει σημασία η λεπτομέρεια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι κάτι που δουλέψαμε και θα το συνεχίσουμε γιατί δεν αλλάζει άμεσα. Η σημασία του αυριανού ματς είναι μεγάλη, γιατί όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη». 

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί σε όλη το παιχνίδι, να βγούμε νικητές σε όλες τις μονομαχίες και να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Είχαμε μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσουμε στα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι απαραίτητο να νικήσουμε, θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Έχουμε πίεση αλλά αυτή είναι φυσιολογική για να καταφέρουμε το στόχο μας και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις