Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Όγδοη η Αραούζου στα 10χλμ

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 15:19
UPD:15:30
EPA/ALBERTO ESTEVEZ
A- A A+

Την 8η θέση στο αγώνισμα των 10χλμ ανοιχτής θάλασσας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο κατάκτησε η Κέλλυ Αραούζου.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν από την αρχή μέσα στο τιμ αυτών που προπορεύονταν, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να μπει μέσα στα...μετάλλια.

Πέρασε 15η τα 2.5χλμ, 11η στα περάσματα των 5 και 7.5χλμ, ενώ παρότι στην τελευταία στροφή ανέβηκε τρεις θέσεις, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει υψηλότερο πλασάρισμα.

Μετά την προσπάθειά της, η Αραούζου δήλωσε: «'Ήταν πολύ δύσκολη κούρσα, πολύ γρήγορη από την αρχή κι έκανα αρκετά λάθη. Οι συνθήκες δεν ήταν κακές, δεν ένιωσα κρύο. Κουράστηκα πολύ από τη γρήγορη εξέλιξη της κούρσας, δεν ήταν στα μέτρα μου και υπήρχαν πολλές αλλαγές στο ρυθμό.

Μπήκα, όμως, στην οκτάδα και θεωρώ πως είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Έχω ακόμα δύο αγωνίσματα, αύριο τα 5χλμ και έπειτα το Σάββατο το ομαδικό. Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Το αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης άνοιμε την Ευαγγελία Πλατανιώτη να κατακτά την 5η θέση στον προκριματικό αγώνα του σόλο. Βαθμολογήθηκε με 84.508, ενώ η κορυφαία του προκριματικού ήταν η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομάσινα (93.8251).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις