Ευρωπαϊκό Στίβου: Εκτός ημιτελικών στα 100μ. ο Στεργιούλης

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 20:12
UPD:20:15
SHUTTERSTOCK

Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε στην 7η θέση της πρώτης προκριματικής σειράς με χρόνο 10.46. Μετά την επίδοση αυτή δεν θα χρειαστεί να περιμένει τις υπόλοιπες τέσσερις σειρές.

A- A A+

Εκτός ημιτελικών των 100μ. έμεινε ο Μάκης Στεργιούλης, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης. 

Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε στην 7η θέση της πρώτης προκριματικής σειράς με χρόνο 10.46. Μετά την επίδοση αυτή δεν θα χρειαστεί να περιμένει τις υπόλοιπες τέσσερις σειρές.

Ο ημιτελικός και ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνουν απόγευμα και βράδυ Τετάρτης αντίστοιχα

Στην ενδέκατη θέση του πρώτου προκριματικού γύρου της δισκοβολίας τερμάτισε ο Γιώργος Τρέμος, ο οποίος μόνο με θαύμα θα περάσει στα τελικά του αγωνίσματος (αύριο θα γίνει ο αγώνας του 2ου γκρουπ).

REUTERS/PHIL NOBLE

Στην ενδέκατη θέση του πρώτου προκριματικού γύρου της δισκοβολίας τερμάτισε ο Γιώργος Τρέμος.

Επίσης, εκτός μάχης στα 100μ εμπόδια έμεινε και η...πρωτάρα, Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία σημείωσε χρόνο 13.27 (βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ), αλλά τελικά δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά, όπου προκρίνονταν οι τρεις πρώτες κάθε σειράς και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι.

              Προκρίθηκαν Τσιάμης, Κοκλώνη, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Με το ενδέκατο καλύτερο άλμα πέρασε στον τελικό του τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης ο Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος μπορεί να μην έπιασε το όριο πρόκρισης που ήταν 16.65μ, ωστόσο με καλύτερο άλμα στα 16,53μ. στην 2η προσπάθειά του πήρε την 11η θέση στη γενική κατάταξη  και θα είναι παρών στον τελικό που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης. 

Με δύο αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στον τελικό του επί κοντώ, καθώς οι Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό της Πέμπτης ξεπερνώντας τα 4.45μ (το όριο ήταν 4.50μ), αλλά δεν χρειάστηκε να δοκιμάσει σε αυτό καμία αθλήτρια, καθώς μόλις 13 ξεπέρασαν τα 4.45μ.

Η Γωγώ Κοκλώνη, τέλος, πέρασε στα ημιτελικά των 100μ.αφού παρότι δεν ήταν στην πρώτη τετράδα της σειράς της, είχε έναν από τους καλύτερους χρόνους (11,46’’).

Αντίθετα, η Μαρία Γάτου αποκλείστηκε, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε ούτε καν να τερματίσει.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις