Γ.Αναστασίου: «Αν κάνουμε αυτά που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 17:53
UPD:17:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Πίστη στις δυνατότητες των παικτών του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει της αυριανής ρεβάνς του γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με τη Σταντάρ Λιέγης.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Στη Λιέγη δείξαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει. Το δείξαμε πέρυσι εντός συνόρων και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στην Ευρώπη. Είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αν τα κάνουμε σωστά δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Αναφορικά με την απουσία του Εζεκιέλ, ο προπονητής του «τριφυλλιού» επισήμανε: «Εμείς κοιτάζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση. Όποιος και να παίξει ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Από εμάς θα εξαρτηθεί. Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε το παιχνίδι μας, αλλά είναι ένα πονηρό ματς. Στην έδρα μας παίζουμε πάντα το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό».

«Σε τέτοια παιχνίδια όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν την ζημιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε η ομάδα που δεν δέχθηκε γκολ από την Σταντάρ. Πρέπει να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ για να έρθει η νίκη», συμπλήρωσε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει το ματς απάντησε: «Στόχος είναι να μην δεχθούμε γκολ. Αυτό δε σημαίνει πως θα παίξουμε αμυντικά. Υπάρχει και η επιθετική άμυνα. Όταν εδώ κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια την οποιαδήποτε ομάδα».

Ο Αναστασίου επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των Μέντες και Πέτριτς λέγοντας πως «ο Μέντες έκανε κανονικά προπόνηση και ο Πέτριτς είναι καλά. Προληπτικά έμεινε εκτός έξω».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις