Ζέκα: «Πιο βελτιωμένοι στην τελική προσπάθεια»

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 17:20
UPD:17:22
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Κάρλος Ζέκα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το γκολ ήταν αυτό που έλλειπε από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και ο Κάρλος Ζέκα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής ρεβάνς τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη στην τελική προσπάθεια.

«Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και με ποιον τρόπο. Δεν υπάρχει πίεση, αντίθετα υπάρχει μεγάλη όρεξη», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και σε ερώτηση που του έγινε για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από τους Βέλγους στην αυριανή αναμέτρηση τόνισε:

«Δε ξέρω πως θα εμφανιστεί, αν και δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας νοιάζει είναι πως θα παίξουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα.Ένα γκολ για αυτούς θα είναι ένα βήμα πρόκρισης σε αντίθεση με εμάς που τότε θα χρειαστεί να πετύχουμε δύο».

Για το που θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα προκειμένου να φτάσει στο στόχο της, ο Πορτογάλος επισήμανε: «Στις τελικές προσπάθειες για να πετύχουμε γκολ. Στο Βέλγιο το πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως ανεβήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα που όμως δεν ήρθε».

Το μηνύμά του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να συνεχίσουν να κάνουν ακριβώς ότι έκαναν την περασμένη σεζόν. Ήταν φανταστικοί και μας υποστήριξαν και στα καλά και στα άσχημα και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις