Παναθηναϊκός: Sold out με Σταντάρ

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 20:32
UPD:20:34
EPA/JULIEN WARNAND

Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης.

A- A A+

Μέσα σε λίγες ώρες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια του αγώνα ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης (5/08) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Καρφίτσα» δεν θα πέφτει την ερχόμενη Τρίτη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς τα εισιτήρια του αγώνα με τους Βέλγους έκαναν...φτερά σε μικρό χρονικό διάστημα από την ώρα της έκδοσής τους.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν αμέσως κι έκαναν ανάρπαστα τα «μαγικά χαρτάκια» και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να «σπρώξουν» την ομάδα τους προς την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον δεύτερο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.

Πλέον, κάποια εναπομείναντα εισιτήρια για τις Θύρες 7, 13 και 14 υπάρχουν μόνο στους συνδέσμους του Παναθηναϊκού σε Θύρα 13 και ΠΑΛΕΦΙΠ, απ’ όπου και μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους και λυπούμαστε για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις