Ολυμπιακός: Με απουσίες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 13:00
UPD:14:21
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από παλαιότερη προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

A- A A+

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί το βράδυ του Σαββάτου (22:10 ώρα Ελλάδας) στη Μινεάπολη των ΗΠΑ ο Ολυμπιακός εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο τρίτο φιλικό που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην άκρη του Ατλαντικού, ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Χολέμπας και Αμπιντάλ, που έμειναν εκτός αποστολής περισσότερο για να προφυλαχθούν, ενώ το ίδιο έγινε και με τους Μπονγκ, Γιαταμπαρέ, οι οποίοι δεν φαίνεται πως βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενόψει της νέας περιόδου.

Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού επί των πρωταθλητών Αγγλίας και ήττα της Λίβερπουλ από τη Μίλαν στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου του International Champions Cup, οι «ερυθρόλευκοι» θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν για το ματς με τους «πολίτες» είναι οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Μαζουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Αυλωνίτης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις