Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μποτία

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 14:26
UPD:14:30
EPA/TONI ALBIR

Οι Ανδαλουσιάνοι μέσω της ιστοσελίδας τους γνωστοποίησαν ότι ο παίκτης θα μεταβεί στην Ελλάδα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους πρωταθλητές (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μόνο οι υπογραφές απομένουν, πλέον, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλμπέρτο Μποτία στον Ολυμπιακό, καθώς και η Σεβίλη ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Πειραιώτες για την παραχώρηση του Ισπανού αμυντικού.

Οι Ανδαλουσιάνοι μέσω της ιστοσελίδας τους γνωστοποίησαν ότι ο παίκτης θα μεταβεί στην Ελλάδα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους πρωταθλητές.

Εδώ κι αρκετές ημέρες ήταν γνωστό ότι ο στόπερ της Σεβίλης αποτελούσε τον «εκλεκτό» του Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας και σήμερα η Σεβίλη επισημοποίησε τη συμφωνία της με τους «ερυθρόλευκους», χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Αν και είχε γραφτεί ότι ο Μποτία θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά, εντούτοις οι Ανδαλουσιάνοι αποφάσισαν να δώσουν πρώτοι στη δημοσιότητα τις εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής.

Η ανακοίνωση: «Ο στόπερ της Σεβίλλης, Μποτία, αποχώρησε από την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία για να πάει στην Αθήνα. Ο αμυντικός από τη Μούρθια θα περάσει σύντομα από ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό, ώστε να υπογράψει και να ενταχθεί στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις