Ολυμπιακός: Φιλική ήττα από τη Λίβερπουλ

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 11:35
UPD:15:41
USA Today Sports/Guy Rhodes

Οι «ερυθρόλευκοι», που στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησαν με 3-0 της Μίλαν, αυτή την φορά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και ηττήθηκαν από την ακίνδυνη Λίβερπουλ.

A- A A+

Την ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε επί αμερικανικού εδάφους, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που συμμετέχει.

Οι «ερυθρόλευκοι», που στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησαν με 3-0 της Μίλαν, αυτή την φορά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και ηττήθηκαν από την ακίνδυνη Λίβερπουλ.

Το γκολ από τα αποδυτήρια από τον Στέρλινγκ (5’) ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο Σικάγο. Κορυφαία στιγμή για την ελληνική ομάδα ήταν το δοκάρι του Γκαζαριάν στο 50’, ενώ σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις.

Σε ένα ακόμη ματς προετοιμασίας ο Ντοσεβί έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ άφησε καλές εντυπώσεις και ο Γκαζαριάν, που στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Ο Μίτσελ, όπως έκανε και με τη Μίλαν χρησιμοποίησε ουσιαστικά δύο ενδεκάδες, με τον Τσόρι να ανεβάζει την απόδοση του Ολυμπιακού στο β΄ μέρος, ενώ έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του ο Μπουχαλάκης. Η απουσία ενός γκολτζή φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ τα στοιχεία που έδειξαν οι Πειραιώτες τόσο στην άμυνα, αλλά στο πρέσινγκ, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο International Champions Cup είναι προγραμματισμένο για τις 2 Αυγούστου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Τζόνσον (63’ Κέλι), Σκρτελ, Τουρέ (63’ Κόατες), Χοσέ Ενρίκε (46’ Άλεν), Τζέραρντ (63’ Λούκας), Χέντερσον, Τσαν (46’ Ρόμπινσον), Στέρλινγκ (74’ Ίμπε), Μάρκοβιτς (46’ Κουτίνιο), Στάριτζ (74’ Λάμπερτ)

Ολυμπιακός: (Μέγιερι, Μανιάτης (46’ Σάμαρης), Σαβιόλα (46’ Τσόρι), Εντινγκά (63’ Κασάμι), Αβραάμ (63’ Μανωλάς), Αμπιντάλ (46’ Μαζουακού), Σιόβας (72’ Αυλωνίτης), Σαλίνο (46’ Ομάρ), Διαμαντάκος (72’ Παπάζογλου), Γκαζαριάν (63’ Κολοβός), Ντοσεβί (72’ Μπουχαλάκης)

Στον πάγκο: Ρομπέρτο, Φουστέρ, Χολέμπας, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις