Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Φορτούνη

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 20:13
UPD:20:19
olympiacos.org

Ο νεαρός Τρικαλινός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ενώ η Καϊζερσλάουτερν θα εισπράξει για τη μεταγραφή του ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

A- A A+

Η μεταγραφή του Φορτούνη στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός και ανακοινώθηκε επισήμως από την πειραϊκή ομάδα με τη λακωνική κοινοποίηση «η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη».

Ο νεαρός Τρικαλινός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ενώ η Καϊζερσλάουτερν θα εισπράξει για τη μεταγραφή του ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Ο Φορτούνης θα ταξιδέψει άμεσα για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να συναντήσει τη νέα ομάδα του, που μετέβη σήμερα στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο International Champions Cup.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη» ήταν η πρώτη δήλωσή του.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό» συνέχισε για τις επικείμενες αναμετρήσεις του πειραϊκού συλλόγου σε αμερικανικό έδαφος.

Όσο για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους της νέας ομάδας του; «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις