Παίρνει Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 19:09
UPD:19:24
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο Φορτούνης έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2010-2011, όταν κατέγραψε 24 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Σούπερ Λίγκας με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2011 να πάρει μεταγραφή για την Καϊζερσλάουτερν, που τότε αγωνιζόταν στην Μπουντεσλίγκα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την ευκαιρία που δεν έλαβε ποτέ όταν αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα έχει τελικά ο Κώστας Φορτούνης, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση της μεταγραφής του στον πρωταθλητή Ελλάδας θα τελειώσει, κατά πάσα πιθανότητα, αύριο.

Ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται αύριο στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, προκειμένου να προλάβει την αναχώρηση της αποστολής για τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο International Champions Cup.

Στη διεκδίκηση του Φορτούνη είχε εμπλακεί και ο ΠΑΟΚ, που νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται προφανώς επειδή πληροφορήθηκε ότι με την είσοδο του Ολυμπιακού η υπόθεση γινόταν σαφώς περίπλοκη.

Ο Φορτούνης έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2010-2011, όταν κατέγραψε 24 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Σούπερ Λίγκας με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2011 να πάρει μεταγραφή για την Καϊζερσλάουτερν, που τότε αγωνιζόταν στην Μπουντεσλίγκα.

Με τη «Λάουτερν» ο νεαρός Τρικαλινός μέτρησε 28 συμμετοχές, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε και αυτή η εξέλιξη επηρέασε τον ποδοσφαιριστή, που είναι 12 φορές διεθνής και συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις