Ισόπαλος 1-1 ο Ολυμπιακός στο φιλικό με Ντιναμό Κιέβου

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 21:08
UPD:21:27
olympiacos.org

Το γκολ του Αυλωνίτη.

A- A A+

Στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα του επί αυστριακού εδάφους, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 της Ντιναμό Κιέβου. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Αυλωνίτη στην πειραϊκή ομάδα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Μποκανί στο 55΄. 

Εκείνο που κρατούν οι (ανέτοιμοι) πρωταθλητές Ελλάδας ήταν το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Παϊτίμ Κασάμι, καθώς ο Ελβετός μέσος έβγαλε ενέργεια αλλά και ποιότητα στο παιχνίδι, ενώ από την εξαιρετική κομπίνα του με τον Ντοσεβί προήλθε η μπαλιά του γκολ στον Αυλωνίτη.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε και σήμερα πολλούς παίκτες και συγκεκριμένα δύο ενδεκάδες. Στο ντεμπούτο του για φέτος ο Ρομπέρτο έκανε την πρώτη εντυπωσιακή απόκρουση της σεζόν στο πλασέ του Γιαρμολένκο, αλλά οι Ουκρανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Αυλωνίτη.

Η Ντιναμό ισοφάρισε στην επανάληψη με το συνδυασμό των καλύτερων παικτών της, Γιαρμολένκο και Μποκανί, είχε δοκάρι με τον Καλίνιτσεφ, αλλά και ο Ολυμπιακός είχε τη δική του ευκαιρία, με τον Θανάση Παπάζογλου να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση στο 69΄.

Η αποστολή της πειραϊκής ομάδας θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα και τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει στο International Champions Cup αντιμετωπίζοντας τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις