Η αποστολή του Ολυμπιακού για το International Champions Cup

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 11:01
UPD:16:17
OLYMPIACOS.ORG

Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι διεθνείς που επέστρεψαν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο κορμός που απέμεινε από την περυσινή ομάδα και οι φετινές μεταγραφές (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με 27 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ ο Ολυμπιακός, όπου θα συμμετάσχει στο International Champions Cup.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι διεθνείς που επέστρεψαν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο κορμός που απέμεινε από την περυσινή ομάδα και οι φετινές μεταγραφές.

Από τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην προετοιμασία της πειραϊκής ομάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας εκτός έμειναν οι νεαροί από τα τμήματα υποδομής και οι Κάταϊ, Λυκογιάννης, Βλαχοδήμος, ο οποίος ούτως ή άλλως ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα καθώς ο Μίτσελ δεν τον υπολογίζει.

Στην αποστολή μετέχουν οι, Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβ. Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του πολύ σημαντικού αυτού τουρνουά ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στον Β΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις, Μίλαν (24/7 - Τορόντο), Λίβερπουλ (27/7 - Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (2 Αυγούστου - Μινεάπολις).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις