Κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΦΕ για την επίθεση μελών της Χ.Α. σε φωτορεπόρτερ

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 15:22
UPD:15:29
G4PHOTOS/EUROKINISSI

Ο κ. Λώλος κατήγγειλε την απουσία της αστυνομίας, που -όπως υποστηρίζει- παραμένει απαθής. επισημαίνοντας ότι μόνο στο κόμμα της Χ.Α. προβλέπονται συγκεκριμένες θέσεις για τους φωτορεπόρτερ, κάτι που όπως λέει δεν ισχύει σε κανένα άλλο κόμμα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Φάκελο και με άλλες επιθέσεις παρέδωσε στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ) Μάριος Λώλος, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι φωτορεπόρτερ κατά την μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Εφετείο.

Ο κ. Λώλος φέρεται να είπε στις ανακρίτριες ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι φωτορεπόρτερ δέχονται επιθέσεις από μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας και άλλα περιστατικά, όπως την επίθεση Κασιδιάρη όταν είχε αφεθεί ελεύθερος από τους ανακριτές μετά την απολογία του στην Ευελπίδων, την επίθεση οπαδών της Χ.Α. στο Εφετείο όταν είχε γίνει γνωστή η προφυλάκιση των Γερμενή-Ηλιόπουλου, όπου είχαν πετάξει μπουκάλι με νερό στη ρεπόρτερ της ΔΤ.

Επιπλέον ο κ. Λώλος κατήγγειλε την απουσία της αστυνομίας, που -όπως υποστηρίζει- παραμένει απαθής. επισημαίνοντας ότι μόνο στο κόμμα της Χ.Α. προβλέπονται συγκεκριμένες θέσεις για τους φωτορεπόρτερ, κάτι που όπως λέει δεν ισχύει σε κανένα άλλο κόμμα.

Αυτήν την ώρα καταθέτουν οι δύο φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκαν και δύο αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί και το οπτικοακουστικό υλικό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

newsroom naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή