Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο ΥΠΟΙΚ

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 15:21
UPD:15:30
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών, με τους δημοσίους υπαλλήλους να διαμαρτύρονται τόσο για το μέτρο της αξιολόγησης όσο και γι’ αυτό της διαθεσιμότητας.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν τόσο οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών όσο και οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι νωρίτερα σήμερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

NAFTEMPORIKI.GR

Μιλώντας στο naftemporiki.gr ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γρ. Καλομοίρης τόνισε ότι «συνεχίζουμε τον αγώνα για την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, όλων έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Οι συνάδελφοί μας πολύ από τους οποίους έχουν κερδίσει δικαστικές αποφάσεις θα πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους.

NAFTEMPORIKI.GR

» Πρέπει να επαναλειτουργήσουν οι υπηρεσίες και οι δομές που καταργήθηκαν. Η καθαριότητα στα υπουργεία, η φύλαξη των σχολείων, η τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση, οι δομές του υπουργείου Πολιτισμού, του ΥΠΕΚΑ όλων των υπουργείων.

» Σήμερα αυτός ο αγώνας συνδέεται με την προσπάθειά μας να ακυρώσουμε την αξιολόγηση, μία διαδικασία που κατασκευάζει νέες δεξαμενές προς απόλυση υπαλλήλων. Η κυβέρνηση θέλει να απολύσει το 15% των υπαλλήλων τα επόμενα χρόνια, πέραν των 15.000 που έχουν καταδικαστεί σε απόλυση το 2014».

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ


 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή