Συγκέντρωση ΠΟΕ-ΟΤΑ και καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 13:56
UPD:13:57
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται συγκεντρωμένοι τόσο οι εργαζόμενοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και οι απολυμένες καθαρίστριες. Θα ακολουθήσει στις 3 το μεσημέρι, το συλλαλητήριο που έχει προαναγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ είχαν αρχικά συγκεντρωθεί στο έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης βρίσκονται οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαμαρτυρόμενοι για την συγκριτική αξιολόγηση.

Όπως έχει προαναγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ επιθυμεί να παραδώσει στον αρμόδιο υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ψήφισμα στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες υπογραφών εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι διαφωνούν με το συγκεκριμένο μέτρο.

NAFTEMPORIKI.GR

Μιλώντας στο naftemporiki.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, τόνισε ότι «πάνω από 220 δημοτικά συμβούλια αποφάσισαν να μην εφαρμόσουν τον νόμο και συνεχώς εκδίδονται αποφάσεις. Η πλειοψηφία των αιρετών δεν βγάζουν αποφάσεις επιμερισμού. Αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ο υπήρχε ένας πολύ ήμερος αγώνας για την προσχηματική αξιολόγηση, ο νόμος αυτός θα μείνει στα χαρτιά.

NAFTEMPORIKI.GR

» Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα, διότι μέσα από αυτή την διαδικασία το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι νέα δεξαμενή για διαθεσιμότητες, απολύσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

» Αυτή τη στιγμή έχουμε φέρει περίπου 35.000 υπογραφές από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα τις δώσουμε στον υπουργό και αυτή είναι η δική μας απάντηση, καθώς είπε ότι αντιδρά μία μικρή μειοψηφία».

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή