Μουντιάλ 2014: «Ακριβές» οι συνέπειες για τον Σουάρες

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 12:13
UPD:12:16
REUTERS/CARLOS BARRIA

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος η δαγκωνιά στον Κιελίνι θα στοιχίσει στον Σουάρες ετήσια έσοδα, πάνω από δύο εκατ. ευρώ, που θα προέρχονταν από τους χορηγούς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μπορεί ο κόσμος να τον υποδέχτηκε με τιμές «εθνικού ήρωα» στο αεροδρόμιο του Καράσκο, ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες θα «πληρώσει ακριβά» τη δαγκωνιά στον Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Οι Ουρουγουανοί έδωσαν βροντερό παρόν στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου,όχι για να αποδοκιμάσουν, αλλά για να συμπαρασταθούν στον επιθετικό της Λίβερπουλ, ο οποίος μετά την τιμωρία που του επέβαλλε η FIFA  (9 αγωνιστικές αποκλεισμού από την εθνική, 4 μήνες εκτός γηπέδων και πρόστιμο 82.000 ευρώ) αναχώρησε αμέσως από τη Βραζιλία με προορισμό την πατρίδα του.

Κι αν οι φίλοι της «σελέστε» έδειξαν να τον συγχωριύν με την παρουσία τους, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αδιανόητη συμπεριφορά του ήταν σαφώς πιο...εχθρικές απέναντί του, με επιπτώσεις και στην...τσέπη του. Ο ένας μετά τον άλλο οι χορηγοί που τον στήριζαν, άρχισαν να τον εγκαταλείπουν.

Ήδη, η γερμανική πολυεθνική εταιρεία «Adidas» ανέστειλε όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που είχε συνάψει με το Σουάρες, ενώ σήμερα άλλη μία εταιρεία ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον στράικερ της Λίβερπουλ.

Πρόκεται για την ηλεκτρονική εταιρία τυχερών παιχνιδιών «Poker brand 888», η οποία γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη, τονίζοντας πως «δεν αποδεχόμαστε την πρόσφατη συμπεριφορά του Λουίς Σουάρες η οποία δεν αρμόζει στο υψηλό επίπεδο του Fair play».

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος η δαγκωνιά στον Κιελίνι θα στοιχίσει στον Σουάρες ετήσια έσοδα, πάνω από δύο εκατ. ευρώ, που θα προέρχονταν από τους χορηγούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις