Μουντιάλ 2014: Ο μικρός Τζέι δεν θα πάει Βραζιλία

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 09:46
UPD:09:51
Martin Beatty

Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά με την Ακττή Ελεφαντοστού πανηγυρίστηκε όχι μόνο από όλους τους Έλληνες, αλλά και από το μικρό Τζέι, τον πιτσιρικά με το σύνδρομο «Ντάουν».

A- A A+

Οι οικογενειακές διακοπές που διανύει ο μικρός Τζέι, όπως εξήγησε η μητέρα του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ο λόγος που η πρόταση της ΕΠΟ δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά με την Ακττή Ελεφαντοστού πανηγυρίστηκε όχι μόνο από όλους τους Έλληνες, αλλά και από το μικρό Τζέι, τον πιτσιρικά με το σύνδρομο «Ντάουν» που πριν από λίγους μήνες πανηγύρισε στην αγκαλιά του Έλληνα διεθνή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκοτίας από τη Σέλτικ.

Με εισήγηση του Σαμαρά, η ΕΠΟ δέχτηκε να κάνει τα έξοδα στην οικογένεια του πιτσιρικά να μεταβούν στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη της εθνικής με την Κόστα Ρίκα, ωστόσο, όπως εξήγησε η μητέρα του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει στην παρούσα χρονική περίοδο.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικογενειακές διακοπές. Γι αυτό αρνηθήκαμε αυτή τη φανταστική και γενναιόδωρη προσφορά για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεβάσαμε και μια ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία εξηγούμε τους λόγους, ενώ ο Τζέι έκανε ένα βίντεο με την ελπίδα ότι ο Σαμ (Σαμαράς) θα το δει. Καλή τύχη στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Σας ευχαριστούμε πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννυ Μπίτι, για την απόφαση της οικογένειας να αρνηθεί την πρόσκληση της ΕΠΟ να πάει στη Βραζιλία.

Μία από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σήμερα το μήνυμα του μικρού Τζέι, μέσω βίντεο, στο Γιώργο Σαμαρά: «Γεια σου Σαμ. Ελπίζω η Ελλάδα να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελο. Σαμ, είμαι λυπημένος, που δεν θα είμαι εκεί, αλλά εξακολουθώ να σ΄αγαπώ πάρα πολύ κι ελπίζω να κερδίσετε…»

Ο πατέρας του Τζέι, Μάρτιν, αναφέρει στη σελίδα της οικογένειας: «Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης. Σήμερα μας τηλεφώνησαν και έκαναν σε όλους μας μια φανταστική προσφορά, να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε το παιχνίδι με την Ελλάδα και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν ήδη στο αεροδρόμιο, έτοιμοι να αναχωρήσουμε για τις οικογενειακές μας διακοπές. Έτσι, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε την πρόσκληση. Είμαστε ευγνώμονες για το τι κάνουν οι άνθρωποι για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό συμβαίνει. Ευχόμαστε στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο για την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζει μόλις είδε τη δήλωση του Σαμαρά στον Τύπο, θέλησε να του απαντήσει. Σας ευχαριστούμε όλους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις