Σάντος: Να πανηγυρίσουν οι Έλληνες γιατί το αξίζουν

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 01:35
UPD:09:37
REUTERS/MIKE BLAKE

«Πριν από μερικές ημέρες δεν ήμασταν τίποτα, αλλά τώρα ξαφνικά πρέπει να προκριθούμε στα προημιτελικά» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

A- A A+

Στη στρατηγική της Εθνικής ομάδας και στο τακτικό πλάνο που ακολούθησαν οι διεθνείς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά απόλυτα προσγειωμένος και ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος.

«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να παίξουμε με τρεις επιθετικούς που θα ήταν πιο κινητικοί και η στρατηγική μας πέτυχε. Θα παίξουμε για να προκριθούμε στα προημιτελικά. Δεν είμαι από εκείνους που πανηγυρίζουν με μία νίκη. Πριν από μερικές ημέρες δεν ήμασταν τίποτα, αλλά τώρα ξαφνικά πρέπει να προκριθούμε στα προημιτελικά» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είμαστε μετριοπαθείς, δεν πετάμε στα σύννεφα και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα διότι θέλουμε πολύ να περάσουμε. Οι Έλληνες φίλαθλοι πρέπει να βγουν απόψε στους δρόμους για να πανηγυρίσουν διότι το αξίζουν» συμπλήρωσε ο εκλέκτορας της Εθνικής μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπογράμμισε: «Εμείς δεν έχουμε σκοπό να απαντάμε στους επικριτές μας. Το ποδόσφαιρο έχει και καλές και κακές στιγμές.

Με όσες αναποδιές κι αν έχουμε, παλεύουμε για τη χώρα μας. Αφήσαμε τους επικριτές στην άκρη, πήραμε μια τεράστια πρόκριση για όλους τους Έλληνες και φυσικά το απολαμβάνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις