Καραγκούνης: Είναι πιο γλυκό έτσι...

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 01:27
UPD:09:41
REUTERS/PAUL HANNA

Ο Γιώργος Καραγκούνης αφιέρωσε τη σπουδαία επιτυχία σε όλο τον ελληνικό λαό.

A- A A+

Πανευτυχής εμφανίστηκε στο τέλος του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού ο φυσικός ηγέτης της Εθνικής ομάδας Γιώργος Καραγκούνης, που αφιέρωσε τη σπουδαία επιτυχία σε όλο τον ελληνικό λαό και ευχήθηκε να υπάρξει συνέχεια στο ταξίδι. 

«Αυτό θέλαμε από την αρχή, ο στόχος μας ήταν να περάσουμε για πρώτη φορά στην επόμενη φάση και το πετύχαμε. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Καμιά φορά είναι πιο γλυκό όταν το κάνεις με περισσότερη δυσκολία. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Στα τελευταία δέκα λεπτά όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη» δήλωσε.

«Με μια φάση δεχθήκαμε γκολ και ο αντίπαλός μας δεν δικαιούταν την ισοπαλία. Με τη βοήθεια του Θεού κάναμε όλους τους Έλληνες περήφανους και έχουμε ακόμα πέντε μέρες για να κάνουμε ακόμα μια επιτυχία. Με την Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο υπέροχο το Μουντιάλ, κόντρα σε όλους τους ξένους. Όπως και το 2012 έτσι και σήμερα παίζαμε για ένα αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Μακάρι για όλους τους Έλληνες να κάνουμε ακόμα μια επιτυχία» συμπλήρωσε. 

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπογράμμισε: «Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Εθνικής ομάδας μετά το 2014. Σήμερα παίξαμε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο και είχαμε καλή παρουσία με πολλές ευκαιρίες. Στην ζωή όταν αξίζεις κάτι, ο Θεός στο δίνει κι έτσι έγινε απόψε. Είχαμε τρία δοκάρια αξίζαμε τη νίκη και δίκαια περάσαμε».

Ο Ανδρέας Σάμαρης είπε: «Θέλαμε να κάνουμε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι γράψαμε ιστορία και αυτή η πρόκριση αποτελεί μια δικαίωση για όλους. Είμαι περήφανος για το πρώτο μου γκολ σε μεγάλη διοργάνωση. Απέναντί μας είχαμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Τους σεβαστήκαμε, αλλά δεν φοβηθήκαμε και νικήσαμε δίκαια».

Ο εκ των κορυφαίων του αγώνα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τόνισε: «Είχαμε απίστευτη απόδοση, τρία δοκάρια, σουτ, ευκαιρίες, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δείξαμε σε όλους τι μπορεί να προσφέρει ατομικά ο καθένας και τι γίνεται όταν υπάρχει τέτοιο στο σύνολο. Δεν υπάρχουν μυστικά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και προχωράμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις