Μουντιάλ 2014: Τα προγνωστικά του Ιμπραΐμοβιτς

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 18:05
UPD:18:11
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ο άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αρνήθηκε μάλιστα να δώσει τα προγνωστικά του για την τελική έκβαση της διοργάνωσης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «beIn Sports», χρίζοντας φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο τη Βραζιλία (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να μην ευτύχησε να ζήσει εκ του σύνεγγυς το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού η Σουηδία αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Πορτογαλία, το πράττει όμως από τις εξέδρες των VIP στα γήπεδα της νοτιοαμερικάνικης χώρας.

Ο άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αρνήθηκε μάλιστα να δώσει τα προγνωστικά του για την τελική έκβαση της διοργάνωσης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «beIn Sports», χρίζοντας φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο τη Βραζιλία.

«Η Βραζιλία θα κερδίσει τον τίτλο. Στον τελικό θα νικήσει την Ιταλία πρόβλεψε» ο Ιμπραΐμοβιτς. «Ελπίζω οι Γάλλοι φίλοι μου να τα πάνε πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα νικήσει η Βραζιλία» συμπλήρωσε.

Ο «Ίμπρα» αναφέρθηκε επίσης στην αποτυχία της Αγγλίας, που αποκλείστηκε νωρίς μετά τις ήττες από την Ιταλία και την Ουρουγουάη. «Η Αγγλία βρέθηκε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, η Ιταλία και η Ουρουγουάη είναι μεγάλες ομάδες. Έχασαν δύο περίπλοκα παιχνίδια στα οποία έπαιξαν καλά, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά» υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις