Μπάσκετ: Στην Εφές καταλήγει και ο Λάσμε

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 14:14
UPD:15:23
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Λάσμε έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν αποδέχτηκε την πρόταση των «πράσινων» για συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και καταλήγει στην ομάδα του «Ντούντα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι τουρκικές ομάδες έχουν πέσει σαν... ακρίδες σε παίκτες που αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, Έλληνες και ξένους, καθώς διαπιστώνουν ότι μπορούν να ενισχυθούν με αθλητές ποιότητας και ταυτόχρονα να αποδυναμώσουν τους αντίπαλούς τους στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Την αρχή έκανε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος συμφώνησε με την Αναντολού Εφές και θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για συζητήσεις με τη Γαλατά Σαράι, από την οποία έχει ήδη πρόταση όπως ισχυρίστηκε στις πρόσφατες συζητήσεις του με τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Τον ίδιο δρόμο, όμως, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και ο Στεφάν Λάσμε, αφού σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα είναι ο επόμενος σύλλογος στην καριέρα του.

Ο Λάσμε έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν αποδέχτηκε την πρόταση των «πράσινων» για συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και καταλήγει στην ομάδα του «Ντούντα», που διεκδικεί επίσης τον Νικ Καλάθη, προς τον οποίο έχει υποβάλει πρόταση ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις