ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Παρουσιάστηκε ο Ιτούδης

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 17:36
UPD:17:39
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Το νέο τεχνικό παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος παραδέχθηκε πως η επιλογή του Ιτούδη εμπεριέχει αρκετό ρίσκο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσίασε επίσημα σήμερα το Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας του στρατού τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν φοβάσαι καλύτερα να μείνεις στο σπίτι σου».

Το νέο τεχνικό παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος παραδέχθηκε πως η επιλογή του Ιτούδη εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, ωστόσο, δεν παρέλειψε να τον χαρακτηρίσει ως τον «πλέον υποσχόμενο τεχνικό στην Ευρώπη».

Ο Έλληνας προπονητής «πήρε τη σκυτάλη» και τόνισε: «Γνωρίζω την ιστορία της ΤΣΣΚΑ και τι σημαίνει για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αν φοβάσαι, καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου. Είμαι πεπεισμένος πως, με τη βοήθεια των συνεργατών μου, των παικτών, της διοίκησης και του κόσμου, θα τα καταφέρουμε. Η πίεση είναι καλή, αλλά σε κρατά σε εγρήγορση. Θέλω να βλέπω στα μάτια των παικτών μου τη δίψα και τη φιλοδοξία. Δεν ήρθα εδώ για να ευχαριστήσω τους παίκτες. Είμαστε επαγγελματίες και όλοι έχουμε έναν στόχο».

Συνέχισε λέγοντας; «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε κίνητρο, έτσι ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο στην ΤΣΣΚΑ. Θα έχουμε και άσχημες στιγμές, αλλά πρέπει να είμαστε πάντα μία γροθιά».

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της τουρκικής Μπάνβιτ απέφυγε να μιλήσει για τους μεταγραφικούς στόχους της ΤΣΣΚΑ, λέγοντας απλά, ότι μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βοροντσέβιτς θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις, ενώ όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν διαδέχθηκε το Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. απάντησε: «Δεν θα πρέπει να ρωτάτε εμένα κάτι τέτοιο. Προτιμώ, όμως, να μην αναφερθώ σ΄ αυτό το θέμα, γιατί θα ακούγατε μόνο τη μία πλευρά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις