Λ. Βύντρα: «Αν είχε δεχθεί η Ελλάδα πέντε γκολ τι θα γινόταν;»

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 23:17
UPD:23:20
ΕΛΛΑΣ Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου
A- A A+

Οι Λουκάς Βύντρα και Παναγιώτης Γλύκος εκπροσώπησαν τους Έλληνες διεθνείς στα ΜΜΕ, στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ομάδας στο Αρακαζού. 

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτό που περνάω. Η ατυχία αυτή δεν ήταν στο πρόγραμμα. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα. Βλέπω κάθε μέρα την προπόνηση για να νιώσω καλύτερα. Θα κάνω αυτό που ζήτησε ο γιατρός και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα» δήλωσε ο Γλύκος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με φλεγμονή στο μάτι και θα απέχει από τις προπονήσεις για άλλες δύο ημέρες.

Για το πρέπει να προσέξει η Ελλάδα εναντίον της Ιαπωνίας, ο Βύντρα απάντησε πως «όλη η ομάδα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε όπως ακριβώς μας πει ο προπονητής μας».

Όσο για αν θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, ο Γλύκος είπε ότι «αυτό είναι θέμα του προπονητή μας. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν ακολουθούμε την ίδια τακτική παντού. Για να αντιμετωπίσουμε την Ιαπωνία πιθανόν να πρέπει να αλλάξουμε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας».

Κληθείς να απαντήσει τι πρέπει να κάνει η Εθνική στο παιχνίδι με τους Ιάπωνες, ο Γλύκος απάντησε ότι «αυτό που πρέπει είναι να βρούμε πάλι την αυτοπεποίθησή μας και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και όχι τόσο φοβισμένοι όσο στην αρχή του παιχνιδιού με την Κολομβία».

Από την πλευρά του, ο Βύντρα παρατήρησε πως «δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχουμε αυτοπεποίθηση. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο είμαστε, πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Ως προς τα επόμενα δύο παιχνίδια και αν μπορεί η Ελλάδα να κάνει δύο συνεχείς νίκες, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είπε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Αν δεν νικήσουμε, τότε το τελευταίο παιχνίδι θα είναι αδιάφορο για εμάς, οπότε πάμε μονάχα για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος αμυντικός παρατήρησε πως «σίγουρα τα πράγματα δυσκόλεψαν, ωστόσο κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Ο παίκτης της Λεβάντε αρνήθηκε πάντως ότι η Ελλάδα είναι αργή ομάδα, τονίζοντας ότι «η Εθνική μας μπορεί να τρέξει και θα το κάνει στο επόμενο παιχνίδι».

Στο τέλος, λόγω και της θητείας του στην πριμέρα ντιβισιόν, κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της Ισπανίας με την Ολλανδία. «Αν είχε φάει η Ελλάδα πέντε γκολ, τότε τι θα γινόταν πίσω στη χώρα μας;» αναρωτήθηκε απαντώντας με... ερώτηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις