Μπάσκετ: Καλύτερος νέος παίκτης της Α1 ο Βεζένκοφ

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 15:59
UPD:16:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο νεαρός φόργουορντ των «κιτρίνων» πήρε την πρωτιά συγκεντρώνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των προτιμήσεων από τους δημοσιογράφους που έλαβαν μέρος στη διαδικασία (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ του Άρη αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στην Α1 για τη σεζόν 2013/2014.

Ο νεαρός φόργουορντ των «κιτρίνων» πήρε την πρωτιά συγκεντρώνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των προτιμήσεων από τους δημοσιογράφους που έλαβαν μέρος στη διαδικασία. Πίσω από το Βεζένκοφ, βρέθηκαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου του Ολυμπιακού και Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη, όπως ακριβώς είχε συμβεί και την περυσινή χρονιά.

Για τη νέα προσωπική διάκριση που έλαβε ο Βεζένκοφ, υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κερδίζω το βραβείο αυτό για 2η διαδοχική σεζόν. Προέρχεται μέσα από τους ομαδικούς στόχους και τους συμπαίκτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ γι’ αυτό. Το γεγονός ότι αναδείχθηκα πολυτιμότερος νέος παίκτης, με κάνει να εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή και να πετύχω περισσότερα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις