Γ. Μπαρτζώκας: «Αποτύχαμε»

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23:10
UPD:23:14
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε «αποτυχημένη» τη σεζόν και υπερασπίστηκε τον Βασίλη Σπανούλη.

A- A A+

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, που άφησε τους «ερυθρόλευκους» χωρίς τίτλο ύστερα από χρόνια. 

Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε «αποτυχημένη» τη σεζόν και υπερασπίστηκε τον Βασίλη Σπανούλη, που έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του και είναι βέβαιο ότι από σήμερα αυτή θα ενταθεί. 

«Η χρονιά είναι αποτυχημένη. Φυσικά και είναι όταν δεν έχεις κατακτήσει τίτλους. Αλλά πρέπει να δούμε τις συνθήκες, γιατί φτάσαμε κοντά στο να τα καταφέρουμε και στις τρεις διοργανώσεις» ξεκίνησε τις δηλώσεις του.

«Νομίζω ότι ψυχολογικά ήταν φανερό πως μας επηρέασε η ήττα στο ΣΕΦ. Στο πρώτο μέρος είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όταν κάναμε προσπάθεια να γυρίσουμε στο ματς ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από το -20. Χρειαζόταν απόδοση 40 λεπτών... Θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού» πρόσθεσε.

Για τον Σπανούλη απάντησε ότι «αποφάσισα να τον στηρίξω όσο μπορούσα και αυτό όφειλα να κάνω. Αυτή η ομάδα χτίστηκε γύρω του λόγω των όσων έχει πετύχει. Ήμουν μαζί του πριν το ματς, κατά τη διάρκεια αυτού και τώρα».

Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό έπειτα από την ήττα και το χαμένο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Βασίλης Σπανούλης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως οφείλει ως αρχηγός να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου.

Στη συνέντευξη Τύπου τους «ερυθρόλευκους» παίκτες εκπροσώπησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «εμείς δεν το τελειώσαμε. Ήταν μία πολύ κακή χρονιά φέτος, ύστερα από δύο επιτυχημένες.Ήμασταν κακοί στα δύο τελευταία ματς. Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να βγαίνεις μπροστά και γι’ αυτό αναλαμβάνω εγώ όλη την ευθύνη». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις