Beta έκδοση της Outlook Web App για Android

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 12:25
UPD:12:25
blogs.office.com
A- A A+

Η Microsoft λανσάρισε τη beta έκδοση της εφαρμογής Outlook Web App (OWA) για το λειτουργικό σύστημα Android της Google και είναι πλέον διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα Play Store.

Για τη σωστή χρήση της εφαρμογής OWA υπάρχουν τρεις βασικές προϋποθέσεις. Καταρχήν το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα πρέπει να είναι της έκδοσης 4.4 Kit Kat και άνω.

BLOGS.OFFICE.COM
Επιπλέον θα πρέπει το mailbox του χρήστη να τρέχει στο Office 365 for business και όχι σε κάποιο από τα Office 365 personal, Office 365 Home ή Outlook.com.

Η τρίτη προϋπόθεση έχει να κάνει με το μέγεθος της χρησιμοποιούμενης συσκευής, καθώς αυτή θα πρέπει να είναι ένα smartphone και όχι κάποια συσκευή phablet ή tablet. Προς το παρόν η Microsoft δεν έχει αποσαφηνίσει αν και πότε θα παρουσιάσει και μία έκδοση της Outlook Web App και για συσκευές Android tablets.

Πρόθεση της Microsoft με την κυκλοφορία της beta έκδοσης είναι να «μετρήσει» την ανταπόκριση του κοινού, να βελτιώσει πιθανές ατέλειες και γενικότερα να προετοιμάσει την εφαρμογή για το επίσημο λανσάρισμά της.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, η εφαρμογή προσφέρει στον χρήστη όλα όσα απολαμβάνουν και οι χρήστες της εφαρμογής OWA for iPhone. Η μόνη διαφορά έγκειται στον τρόπο συγχρονισμού των επαφών. Πλέον ο χρήστης θα μπορεί να αναβαθμίζει απευθείας τις επαφές του από το βιβλίο διευθύνσεων της συσκευής και στη συνέχεια η εφαρμογή θα διασφαλίζει ότι οι αλλαγές θα εφαρμοστούν και στο mailbox του Office 365.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς