Κλήση Skype μέσω Outlook

Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 17:04
UPD:17:04
REUTERS/DAVID LOH
A- A A+

Η Microsoft ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα του «Skype for Outlook.com», το οποίο είχε ξεκινήσει τη δοκιμαστική του λειτουργία ήδη από τον προηγούμενο χρόνο.

Μέσω του «Skype for Outlook.com» οι χρήστες είναι σε θέση να συνδέονται με τους φίλους τους μέσω Skype, απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του Outlook.com, δηλαδή την υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων της εταιρείας. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει από μια ευρύτερη γκάμα τρόπων επικοινωνίας: chat, e-mail ή βίντεο-κλήση.

Η διαδικασία για τη χρήση του «Skype for Outlook.com» είναι αρκετά απλή αφού το μόνο που απαιτείται είναι το download του σχετικού plug-in και η σύνδεση με τον λογαριασμό του Skype. Η λειτουργία είναι συμβατή και με τον browser Safari και τα λειτουργικά συστήματα της Apple, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές επικοινωνίας.

Επιπλέον, η νέα έκδοση του Skype υποστηρίζει τις βίντεο-κλήσεις σε υψηλή ανάλυση (HD), ενώ έχουν διορθωθεί και ορισμένα θέματα σωστής λειτουργίας των δύο εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα που είχε παρατηρηθεί ορισμένες φορές, με τον ήχο κλήσης του Skype να συνεχίζει να ακούγεται όταν παράλληλα «έτρεχε» και το Outlook.com, έχει επιλυθεί.

Προτεινόμενα για εσάς