Αρ. Ντινόπουλος: Στόχος η καλή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 11:15
UPD:11:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Ντινόπουλος υποστήριξε ότι είναι καταδικασμένη να πετύχει και ότι αυτό στο οποίο θα στοχεύσει είναι «να ξεκολλήσει η πατρίδα από τη λάσπη».

A- A A+

Την καλή συνεργασία με δημάρχους και περιφερειάρχες θέτει ως βασικό στόχο του ο νέους υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, όπως υπογράμμισε σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Ντινόπουλος τόνισε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η πόρτα μου και το τηλέφωνό μου θα είναι ανοικτό σε όλους τους δημάρχους και σε όλους τους περιφερειάρχες της χώρας, όπου αυτοί και αν ανήκουν. Προέρχομαι από την αυτοδιοίκηση και ξέρω πόσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη τετραετία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Επεσήμανε ακόμη ότι θα συνεργαστεί με την κ. Ρένα Δούρου, υποστηρίζοντας ότι «κοινά είναι τα προβλήματα και με καλή διάθεση μπορούμε να δώσουμε λύσεις, έστω κι αν έχουμε διαφωνίες».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση υποστήριξε ότι είναι καταδικασμένη να πετύχει και ότι αυτό στο οποίο θα στοχεύσει είναι «να ξεκολλήσει η πατρίδα από τη λάσπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή