Β. Κορκίδης: Ζητούμενο εαν οι αλλαγές προσώπων θα φέρουν βελτιώσεις

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 09:46
UPD:11:57
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κ. Κορκίδης, τόνισε πως μια αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα δημιουργεί αναπόφευκτα προσδοκίες και αίσθηση ανανέωσης «τα αναμενόμενα όμως πολλαπλά οφέλη, δυστυχώς τις περισσότερες φορές, δεν προκύπτουν» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Ίδωμεν! Εάν οι αλλαγές προσώπων θα φέρουν βελτιώσεις», τόνισε ο  Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, σχολιάζοντας τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Ο κ. Κορκίδης, τόνισε πως μια αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα δημιουργεί αναπόφευκτα προσδοκίες και αίσθηση ανανέωσης «τα αναμενόμενα όμως πολλαπλά οφέλη, δυστυχώς τις περισσότερες φορές, δεν προκύπτουν».

Πρόσθεσε επίσης, πως παραμένει ζητούμενο να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων της αγοράς και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της αλλαγής στο μείγμα της οικονομικής πολιτικής και όχι από την αλλαγή προσώπων.

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης πρέπει να είναι: η υπερφορολόγηση, η διευθέτηση του εσωτερικού χρέους της αγοράς, η ρευστότητα, το ασφαλιστικό, η αναθέρμανση του κοινωνικού διαλόγου, καθώς και η καθιέρωση ενός δίκαιου και φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Κορκίδης, εύχεται καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και τονίζει πως αποτελεί πλέον υποχρέωση και ευθύνη όλων των υπουργών, η «εφαρμογή της πολιτικής που ανακοίνωσε προεκλογικά ο Πρωθυπουργός για ανακούφιση των αδύναμων και στήριξη των μικρομεσαίων της αγοράς».

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή