Μουντιάλ 2014: Η Γερμανία διέλυσε 6-1 την Αρμενία

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 23:42
UPD:23:54
REUTERS/RALPH ORLOWSKI

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Επίδειξη δύναμης έκανε η Γερμανία στο τελευταίο της φιλικό ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας κι επιβλήθηκε με 6-1 της Αρμενίας.

Μέχρι το 52΄ το ματς ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα, ωστόσο, ο Σούρλε έδωσε προβάδισμα στα «πάντσερ». Η απάντηση των Αρμένιων ήρθε στο 70΄ με τον Μχιταριάν, αλλά από το 72΄ μέχρι το 90΄ η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ «αγρίεψε» και πέτυχε πέντε γκολ.

Στο πεντάλεπτο 72΄-76΄ τα «πάντσερ» πέτυχαν τρία γκολ με τους Ποντόλσκι, Χεβέντες και Κλόζε, ενώ στο 82΄ και 90΄ ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

           Αγωνία για Ρόις

Ο τραυματισμός του Μάρκο Ρόις λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την Αρμενία έχει προκαλέσει γενικό συναγερμό στις τάξεις της Γερμανίας.

Ο άσος της Ντόρτμουντ στραβοπάτησε κι έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. Αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο «στρατόπεδο» των «πάντσερ» περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο παίκτης. Ήδη υπάρχει ανησυχία ότι ο τραυματισμός του μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Μουντιάλ!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις