Μουντιάλ 2014: Έτοιμη η Ακτή Ελεφαντοστού

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 23:36
UPD:23:38
EPA/STRINGER
A- A A+

Πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει τις Κολομβία, Ιαπωνία και Ελλάδα είναι η Ακτή Ελεφαντοστού, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σαμπρί Λαμουσί.

Η αποστολή της αφρικανικής ομάδας «προσγειώθηκε» σήμερα σε βραζιλιάνικο έδαφος και συγκεκριμένα στο «Ακουας ντε Λιντόια» της επαρχίας του Σάο Πάουλο. Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σαμπρί Λαμουσί, τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη από όλες τις πλευρές για τα ματς με Ιαπωνία (14/06), Κολομβία (19/06) και Ελλάδα (24 Ιουνίου), στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.

«Είμαι χαρούμενος με τα δύο φιλικά που δώσαμε εναντίον της Βοσνίας και του Ελ Σαλβαδόρ. Απέδειξαν ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του τουρνουά. Όλοι οι διεθνείς είναι σίγουροι για μία καλή πορεία και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε», τόνισε ο Λαμουσί, ενώ από την πλευρά του, το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας, Ντιντιέ Ντρογκμπά, επισήμανε:

«Είναι η τρίτη μας συμμετοχή σε παγκόσμιο κύπελλο, οπότε η εμπειρία είναι δεδομένη. Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί της Ακτής έχουν μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα μας κι εμείς ως παίκτες μεγάλες φιλοδοξίες γι' αυτή τη διοργάνωση», είπε ο έμπειρος επιθετικός.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις