Μουντιάλ 2014: Χάνει το Μουντιάλ ο Ριμπερί!

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 17:52
UPD:20:01
REUTERS/CHARLES PLATIAU

Το  τελευταίο διάστημα ο Ριμπερί ταλαιπωρείτο από πρόβλημα στη μέση.

A- A A+

Σοκ στην εθνική Γαλλίας μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Μουντιάλ, καθώς ο Φρανκ Ριμπερί δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ από τη διοργάνωση.

Αν και σήμερα δοκίμασε να προπονηθεί και προς στιγμή ο Ντιντιέρ Ντεσάμπ και οι συνεργάτες του άρχισαν να χαμογελούν, τελικά ο άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να δώσει το «παρόν» στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη, δημιουργώντας ένα τεράστιο «πονοκέφαλο» στο προπονητικό τιμ των «τρικολόρ» που στήριξε πάρα πολλά επάνω του.

Το  τελευταίο διάστημα ο Ριμπερί ταλαιπωρείτο από πρόβλημα στη μέση, δεν έκανε καθόλου προπονήσεις, ενώ είχε χάσει και τα δύο φιλικά της Γαλλίας με τη Νορβηγία και την Παραγουάη.

Σήμερα προσπάθησε- ανεπιτυχώς- να προπονηθεί, υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις για να φανεί το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάστασή του, αλλά τελικά η μαγνητική επιφύλασσε άσχημα μαντάτα!

Έτσι «κόπηκε» απ’ την αποστολή και στην θέση του κλήθηκε ο Ρεμί Καμπελά. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγη ώρα εκτός Μουντιάλ έμεινε και ο Γκρενιέ, εξίσου λόγω τραυματισμού, με τον Σνάιντερλιν να τον αντικαθιστά!
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις