Φ. Αλβέρτης: «Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε»

Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 23:47
UPD:02/06/2014 12:07
EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 2-2 εστίασε ο τεχνικός των  «πρασίνων», Φραγκίσκος Αλβέρτης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ.

«Κάναμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή να φέρουμε τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ. Είναι μερικές στιγμές, που κάποια πράγματα μετράνε περισσότερο, όπως η αυτοπεποίθηση, η πίστη και ο αυτοσεβασμός» είπε ο Αλβέρτης.

«Όταν πληγώνεται ο εγωισμός σου έχει σημασία να παίζεις όπως ξέρεις. Τα παιδιά δεν ξέχασαν να παίζουν. Όλα αυτά τα βγάλαμε σήμερα στο παρκέ με μαχητική ψυχή και παράλληλα συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Σε τρεις μέρες είναι το επόμενο παιχνίδι» πρόσθεσε.

Ο Αλβέρτης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για την υποστήριξη που παρείχαν στους αθλητές. «Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν και εμψύχωσαν την ομάδα στην προπόνηση και το ξενοδοχείο. Είναι μεγάλο πράγμα στα δύσκολα να είμαστε όλοι μαζί. Στα εύκολα και στις φωτογραφίες όλα είναι καλά, αλλά στα δύσκολα αυτή η στάση μετράει». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις