Γ. Μπαρτζώκας: «Οι δικοί μας πρόεδροι δεν βρίζουν διαιτητές»

Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 23:11
UPD:23:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας διαμαρτύρεται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ευθείες βολές εναντίον της διαιτησίας εξαπέλυσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό, την οποία απέδωσε -μεταξύ άλλων- στη νευρικότητα των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έπαιξε καλά, εμείς ήμασταν νευρικοί και βιαστικοί στην άμυνα και την επίθεση με αποτέλεσμα η επιθετική μας συγκομιδή να είναι πολύ χαμηλή. Δεν είχαμε καλές επιλογές, δεν είχαμε υπομονή κι αυτό ευνόησε τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Βιαστήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός. 

Στη συνέχεια ο κ. Μπαρτζώκας εξέφρασε μεγάλα παράπονα για τη διαιτησία, αναφέροντας ονόματα και φάσεις κατά τις οποίες εκτιμά ότι αδικήθηκε η ομάδα του. «Γίναμε μάρτυρες για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει. Οι δικοί μας πρόεδροι δεν πετάνε χαρτονομίσματα, ούτε βρίζουν διαιτητές» είπε, με αποδέκτη τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Οι δύο από τους τρεις διαιτητές, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, είχαν έρθει και πέρσι στο μπρέικ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είδαμε τον Λάσμε να κόβει αντικανονικά την μπάλα και να μη μετρά το καλάθι, είδαμε τον Περπέρογλου να χρεώνεται με φάουλ σε τρίποντο ενώ δεν έχει ακουμπήσει τον Ματσιούλις» πρόσθεσε.

«Κάναμε τρία φάουλ στα οκτώ δευτερόλεπτα, στον Διαμαντίδη και τον Φώτση, και τελικά δόθηκε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. Αυτό για μένα πιστοποιεί κάποια πράγματα. Δέχτηκα παρατήρηση γιατί είπα στον Τόμιτς να κάτσει κάτω και έφαγα τεχνική ποινή γιατί ο διαιτητής είπε να μη μιλάω και ρώτησα γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πρωτόγνωρα. Ο Μάντζαρης έπαιξε οκτώ λεπτά κάνοντας πέντε φάουλ» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, την Τετάρτης, δήλωσε: «Θα μιλήσουμε πολύ, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας εκεί. Δεν έχουμε χάσει εύκολα εκεί, όλα κρίνονται σε μία απόφαση, σε λεπτομέρειες. Ελπίζουμε να είναι ίδιες οι συνθήκες εκεί, αν και αμφιβάλω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις