Εθνική Ομάδα: Πρώτες δοκιμές του Σάντος

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 15:13
UPD:15:36
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τις πρώτες δοκιμές σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 έκανε σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

Το πρόγραμμα προπόνησης διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα, με τον Πορτογάλο προπονητή να δοκιμάζει για πρώτη φορά κάποια σχήματα σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Στη διάρκειά του, ο Σάντος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, στην κυκλοφορία της μπάλας και στην κίνηση που περιμένει από τους διεθνείς όταν δεν έχουν τη μπάλα στην κατοχή τους.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – είχε τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ χρησιμοποιήθηκε ο Κατσουράνης, έχοντας συμπαραστάτες στη μεσαία γραμμή τους Μανιάτη και Καραγκούνη. Την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Μήτρογλου (στην κορυφή).

Το ευχάριστο νέο είναι ότι κανένας από τους διεθνείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρότι η ένταση των προπονήσεων είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν αύριο το βράδυ στο ξενοδοχείο, ενώ για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις