Εθνική Ομάδα: Παραδέχθηκε το λάθος του ο Κατσουράνης

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 14:17
UPD:14:22
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Φάνη Γκέκα σε στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

A- A A+

Θέση για το επεισόδιο που είχε με το Γιάννη Μανιάτη στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα πήρεο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη.

Ο εκ των αρχηγών της «γαλανόλευκης», στο πλαίσιο του αποχαιρετιστήριου δείπνου που παρέθεσε η ΕΠΟ στην εθνική ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, επιχείρησε να βάλει τέλος στο περιστατικό που είχε με τον παίκτη του Ολυμπιακού, παραδεχόμενος ότι φέρει μεγάλη ευθύνη.

«Μιλήσαμε πολύ για το θέμα. Έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως δεύτερος αρχηγός της εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο πιο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει», τόνισε ο άσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και από το 2003 που έκανα ντεμπούτο στην εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.»

Για τη συμμετοχή της Ελλάδας στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι και θα δούμε που θα μας οδηγήσει. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα καταθέσουμε τη ψυχή μας και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι. Αυτό, άλλωστε, είναι το μήνυμα που έτσι κι αλλιώς έχει περάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Βραζιλία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις