Μουντιάλ 2014: Εκτός Κροατίας ο Στρίνιτς

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 14:39
UPD:14:44
EPA/KAMIL KRZACZYNSKI

Ο 26χρονος Στρίνιτς είναι 32 φορές διεθνής.

A- A A+

Ο τραυματισμός του Ιβάν Στρίνιτς στη γάμπα δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί κι έτσι ο αριστερός μπακ της Ντνίπρο θα μείνει εκτός αποστολής της εθνικής κροατίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την είδηση του αποκλεισμού του 26χρονου διεθνή παίκτη έδωσε στα ΜΜΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκο Κόβατς: «Δυστυχώς, τα νέα είναι άσχημα. Δεν θα μεταβεί μαζί μας στο Μπαντ Τάτσμαντορφ της Αυστρίας και κατ' επέκταση θα χάσει το παγκόσμιο κύπελλο».

«Θα μείνει τουλάχιστον άλλες 10 ημέρες εκτός δράσης και δεν θα είχε προετοιμαστεί καλά, εάν τον κρατούσαμε στην ομάδα. Επομένως, δεν έχουμε άλλη λύση από το να δούμε τις εναλλακτικές. Λυπάμαι γι' αυτόν, επειδή είναι μέλος της εθνικής ομάδας για πολύ καιρό, αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι προς τους άλλους παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την εθνική, μολονότι δεν διαθέτουμε υπερβολικά πολλές επιλογές στη θέση του αριστερού μπακ», επισήμανε ο Κόβατς.

Ο 26χρονος Στρίνιτς είναι 32 φορές διεθνής. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέστρεψε στην εθνική ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ με την Ισλανδία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις