Επίθεση Σ. Κεδίκογλου – Α. Ασημακοπούλου κατά Αλ. Τσίπρα με αφορμή τη Χ.Α.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 22:46
UPD:22:50
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Σίμος Κεδίκογλου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν με ανακοινώσεις τους το βράδυ της Τετάρτης τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου όσο και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Αννας Ασημακοπούλου με αφορμή δηλώσεις του κ. Αλ. Τσίπρα αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κεδίκογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, όπου χαρακτήρισε «παραπλανημένους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», δήλωσε: «Σήμερα απάντησε ο κ. Τσίπρας και επισήμως στην πρόσκληση του συνεργάτη του κ. Κασιδιάρη. Και έσονται οι δυο εις σάρκαν μίαν».

Λίγο αργότερα ακολούθησε νέα ανακοίνωση αυτή τη φορά από την κ. Ασημακοπούλου η οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα μεταξύ άλλων «αριβίστα» και «επικίνδυνο».

«Ο κ. Τσίπρας με τη σημερινή του συνέντευξη, απέδειξε ότι είναι ένας αδίστακτος αριβίστας που δεν διστάζει να πάει ακόμα και με το διάβολο για να πετύχει τους στόχους του» είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος για τη Δημοκρατία και την ομαλή πορεία του τόπου. Και όπως λέει και ο στίχος: “Αγκαλιά το φίδι με τη σμέρνα”…».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή