Ανανέωσε ο Μπαντής, έφυγαν έξι από τον Αστέρα Τρίπολης

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 18:14
UPD:23:26
ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Γιώργος Μπαντής (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαντή για τα επόμενα δύο χρόνια αλλά και αποδέσμευση έξι ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Βάλντο, Τσαμπούρη, Κάφα και Ερνάντες.

«Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και πρέπει να πω ότι αποτελεί τιμή για μένα να συνεχίσω στον Αστέρα, μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σούπερ Λίγκα» δήλωσε ο Μπαντής. 

Βίοι αντίθετοι, σήμερα πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και αποχαιρέτησαν οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λαουτάρο Φορμίκα, Βάλντο και Σάββας Τσαμπούρης, ενώ λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια των Χουάν Πάμπλο Κάφα και Ντάνιελ Ερνάντες.

Μετά από πέντε χρόνια και 88 παιχνίδια (6 γκολ) με τη φανέλα του Αστέρα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μπαρτολίνι δήλωσε: «Πέντε χρόνια στην Τρίπολη δεν είναι λίγα. Μου φαίνεται σαν μία ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για ό,τι έκαναν για μένα και θέλω να γνωρίζουν όλοι πως θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Φεύγω σαν φίλος από μία ομάδα που αγάπησα και της εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Τσαμπούρης, που έμεινε στην αρκαδική ομάδα τέσσερα χρόνια και έπαιξε σε 101 παιχνίδια (3 γκολ), ένιωσε την ανάγκη «να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ήταν χρόνια που ζήσαμε δυνατές συγκινήσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό και τις εξόδους στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις