Τρίτος ο Ατρόμητος, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 22:34
UPD:22:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Στέφανο Ναπολεόνι παίκτης του Ατρομήτου πανηγυρίζει μετά την επίτευξη γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδας των Play Offs μεταξύ των ομάδων του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου.

A- A A+

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε την τρίτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι με 3-1, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής (6η) των πλέι οφ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κάλυψε τη διαφορά της ήττας στην Πελοπόννησο (0-1) κι έτσι το αρκαδικό συγκρότημα κατετάγη στην τέταρτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και θα ξεκινήσει στο Γιουρόπα Λιγκ από τον γ΄ προκριματικό γύρο, ενώ ο Ατρόμητος θα εκκινήσει ένα γύρο αργότερα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στα πρώτα 25 λεπτά της συνάντησης και απέκτησαν από νωρίς σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη, χάρις στα ισάριθμα τέρματα του Ναπολεόνι που «χτύπησε» στο 7ο και 24ο λεπτό.

Εννέα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα μπορούσαν να επιστέψουν στον αγώνα καθώς μείωσαν με τον Ντε Μπλάσις (33΄), όμως ο Φυτανίδης τους... έκοψε τα φτερά στο 37΄ γράφοντας με κεφαλιά το 3-1 που έμελλε να διατηρηθεί ως το τέλος. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν «ανοιχτό», ο ρυθμός πολύ καλός, οι ευκαιρίες αρκετές αλλά γκολ δεν σημειώθηκε και το 3-1 παρέμεινε για τους γηπεδούχους, που πήραν έτσι «εκδίκηση» καθώς πέρυσι ο Αστέρας τους είχε φράξει το δρόμο προς το Τσάμπιονς Λιγκ, με την ισοπαλία που είχε αποσπάσει την τελευταια αγωνιστική. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις