Νίκη γοήτρου και ουσίας για ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 22:30
UPD:22:51
MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ, που με γκολ του Βούκιτς στο 57΄ νίκησε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα τον Παναθηναϊκό 1-0, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ.

Ο «Δικέφαλος» τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική και θα συμμετάσχει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε καλή ποιότητα και σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Μόλις στο 6ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Νάτχο έβγαλε ωραία στον Κουλούρη κι εκείνος με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κοτσόλη.

Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός «ισοφάρισε» τα δοκάρια, όταν ο Ατζαγκούν από πλάγια αριστερά πλάσαρε τον Γλύκο, στέλνοντας την μπάλα στον αριστερό στύλο του διεθνή τερματοφύλακα.

Στο 24΄ από ενέργεια του Καρέλη ο Μπεργκ προσπάθησε με σουτ να νικήσει τον Γλύκο, ο οποίος με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν, ενώ κάτι ανάλογο έγινε στο 37΄, όταν από σέντρα του Σπυρόπουλου ο Δώνης πήρε την κεφαλιά, με τον Γλύκο να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια πάνω στη γραμμή.

Στο 57΄ από σέντρα του Λίνο ο Βούκιτς με ωραίο πλασέ σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Σέρβος δεν έμελλε να χαρεί για πολύ την επιτυχία του καθώς 11 λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας, όμως για ακόμη ένα βράδυ φέτος είχε κάνει τη δουλειά του καθώς αποδείχθηκε εκ νέου καθοριστικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις