Μπάσκετ Α1: Νέος «περίπατος» του Ολυμπιακού με Πανιώνιο

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 23:13
UPD:23:19
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Πολύ εύκολο αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το έργο του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο, σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τις νίκες επί του Πανιωνίου, επικρατώντας κι αυτή τη φορά με μεγάλη διαφορά (84-58) των «κυανέρυθρων», έφτασαν στο 2-0 και τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν για την τρίτη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. 

Ο ΜακΚόλουμ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όταν και με προσωπικές ενέργειες έγραψε το 7-0 στο 2΄.

Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και μετά τις 0/4 προσπάθειες από τα 6.75, ακολούθησε... «καταιγίδα» τριπόντων και με 6/6 έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +7 (28-21).

Στη δεύτερη περίοδο οι πρωταγωνιστές της πρώτης από τα 6.75 (Λοτζέσκι, Σπανούλης και Μάντζαρης) σίγησαν, για να αναλάβει δράση ο Περπέρογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ με 9 πόντους σε αυτό το διάστημα πρωτοστάτησε στο επιθετικό ξέσπασμα του Ολυμπιακού, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν στο τέλος του ημιχρόνου με 14 πόντους (47-33).

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν στους 6 πόντους τον Πανιώνιο μέχρι το 29΄ και έχοντας επιβάλει έναν χειμαρρώδη ρυθμό στην επίθεση, με απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ και έφεση στη δημιουργία, έγραψαν στον φωτεινό πίνακα το 66-39, με το υπόλοιπο του αγώνα να είναι απλώς τυπική υπόθεση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις