Νέος γύρος πώλησης του Google Glass

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 15:37
REUTERS/HANDOUT

H wearable συσκευή, η οποία βρίσκεται ακόμα σε στάδιο beta development, θα είναι προς πώληση αντί 1.500 δολαρίων μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

A- A A+

Διαθέσιμα προς πώληση κατέστησε η Google τα υπάρχοντα στοκ του Google Glass στις ΗΠΑ, ένα μήνα μετά το μονοήμερο «παράθυρο» πώλησης της ήδη διάσημης από πριν την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής.

Όπως ανακοινώθηκε, η wearable συσκευή, η οποία βρίσκεται ακόμα σε στάδιο beta development, θα είναι προς πώληση αντί 1.500 δολαρίων μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

«Tην προηγούμενη εβδομάδα σας είπαμε ότι θα αναζητούσαμε νέους τρόπους να βρούμε Explorers. Δεν αστειευόμασταν. Μάθαμε πολλά όταν ανοίξαμε την ιστοσελίδα μας πριν από μερικές εβδομάδες, οπότε αποφασίσαμε να πάμε σε μια πιο ανοικτή beta. Παραμένουμε ακόμη στο πρόγραμμα Explorer ενώ συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το hardware και το λογισμικό μας, αλλά ξεκινώντας από σήμερα ο καθένας στις ΗΠΑ μπορεί να αγοράσει το Glass Explorer Edition, αρκεί να το έχουμε διαθέσιμο.

Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να συναντούμε νέους Explorers, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε τις εμπειρίες και το  feedback σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε καλύτερο το Glass, εν όψει της ευρείας κυκλοφορίας στο καταναλωτικό κοινό» αναφέρεται σε ανάρτηση της εταιρείας στο κοινωνικό της δίκτυο, Google Plus.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά κατά τα τέλη του 2014 και θεωρείται ότι θα προκαλέσει αίσθηση στην ανερχόμενη αγορά των wearable ηλεκτρονικών συσκευών, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει «απογειωθεί», παρά τις προβλέψεις ότι θα αποτελέσει την πλέον ανταγωνιστική «αρένα» του μέλλοντος στον χώρο. 

Προτεινόμενα για εσάς