Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι στη Λεωφόρο

Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 08:26
UPD:15:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Φάση από την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Οκτώ ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «συγκρούονται» ξανά απόψε, αυτή την φορά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (20:30, Novasports 1)) είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς μετά την πρεμιέρα των πλέι οφ κι εφόσον υπάρξει νικητής στο μεταξύ τους ματς, τότε θα πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία, Αμπεΐντ, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «δικεφάλου» του Βορρά. Απών είναι ο τραυματίας, Λούκας, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 300 οπαδούς τους.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει  τον Ατρόμητο (18:15, Novasports 2). Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλία στην πρεμιέρα και θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το πρώτο «τρίποντο». Λόγω έδρας οι Αρκάδες έχουν το προβάδισμα, αλλά η ομάδα του Περιστερίου είναι ικανή για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Ο τιμωρημένος Γκοιάν θα απουσιάσει από την ενδεκάδα των γηπεδούχων.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις